Slovenija
7748 ogledov

Janez Janša spisal pesem: To je moj poklon domovini

Janez Janša Anže Petkovšek Predsednik republike Borut Pahor je v predsedniški palači na pogovor sprejel predsednika SDS in kandidata za mandatarja Janeza Janšo.
Janez Janša je na Facebooku delil pesem, ki jo je napisal, z naslovom "Najlepša si".

Predsednik vlade Janez Janša je na svojem Facebook profilu delil pesem v "poklon domovini v času preiskušnje", za katero je, kot je zapisano v videu, besedilo napisal kar sam. Pesem ima naslov "Najlepša si". 

To pa ni prvič, ko se je predsednik vlade preiskusil v pisanju pesem. Maja leta 2017 smo poročali, da je skupaj s pevko Martino Prevejšek posnel pesem Prebudi se, Slovenija.

SDS Posnetek Slovenija Janez Janša z Martino Prevejšek posnel pesem

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 23
  • kinglocteens 04:05 31.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar jate
    jate 17:52 30.marec 2020.

    ma ljudje dragi,,pa kaj res ne more noben clanek bit brez te politike?tu naj bi komentirali pesem kot tako, ne pa kdo jo je spesnil..jaz nisem ne za janso, ne za ta leve ,ne za ta desne itd.,ker so itak ...prikaži večk vec ali manj skoraj vsi isti,ampak pesem in video mi je res lepa,ja tako pac je

  • ivan79 16:09 30.marec 2020.

    Križar, sigurno sin od udbovca. Samo čakaš, da boš lahko nadaljeval očetovo delo. Ja, tako je bilo leta 1941, da ne govorimo po vojni. Drugega tej tipi ne znajo. No, saj boste imeli še veliko priložnosti, da nas vse pocitrate...