Slovenija > Jaz poročam
61 ogledov

V sladoledu dobil še muho

Muha v sladoledu Bralka
Bralec je v sladoledu, ki ga je kupil v restavraciji s hitro prehrano, dobil muho.

"Okusen priboljšek," je ob fotografiji zapisal bralec. Muho v sladoledu so mu postregli v eni od poslovalnic restavracije McDonald's v Mariboru. "Osebju sem pokazal dodatek – muho, gospa se je začudila in se diskretno opravičila. Poslovalnico sem zapustil z zelo grenkim priokusom, v njihove poslovalnice se ne vračam več," je dodal bralec.

"To je nemogoče"

Za pojasnilo, kako se je lahko zgodilo, da je v sladoled zašla muha, so nam z McDonald'sa Slovenija sporočili, da "je nemogoče, da bi v procesu  priprave  v sladoledu pristala muha". "Dnevno postrežemo več kot 20.000 gostov in še nikoli nismo imeli pritožbe, kot jo navajate," so nam odvrnili. 

Poudarili so, da vse postopke izvajajo skladno s HACCP-standardi, uporabljajo pa  "surovine vrhunske kakovosti in preverjenega porekla ter sledimo najvišjim zdravstvenim standardom varne hrane".

Komentarjev 8
  • Tarzan U Jane 22:44 09.april 2014.

    ta muha bi bila itak nekaj najbolj zdravega,kar bi lahko požrl tam

  • McClain 22:44 09.april 2014.

    2 leti so se s pomurko pogajali, da so jim izdobavljali govedino s tako malo mascobe kot je njihov standard, tako da ne blebeci v tri dni, hude standarde imajo, tudi za cistoco. Zar je vsak vecer ociscen do konca, ...prikaži več da se zjutraj vidis notri. ZDaj pa pejt mal na avtobusne postaje pogledat k nasim nekdanjim bratom, kako je s tem...

  • McClain 22:42 09.april 2014.

    oja, pa gredo, velik bolj kot povprecna slovenska ostarija kjer se spara na vsakem koraku in cvre v najcenejsem Mercator al pa Spar olju, brez skrbi. Pa tud cistoco imajo za slovenske pojme nadpovprecno, ce si pa jezen na njih ...prikaži več ker so ameriska firma in ne slovenska- to je pa drug problem