Slovenija
17 ogledov

Kaos na cestah

luka Koper Anže Petkovšek
Zastoj je zaradi prometne nesreče nastal pred delovno zaporo na štajerski avtocesti med Žalcem in Šempetrom v smeri Ljubljane, kolona vozil je trenutno dolga tri kilometre. Zastoji so med drugim še na ljubljanski obvoznici, pred Gruškovjem in pred Karavankami, kažejo podatki prometnoinformacijskega centra za državne ceste.

Vozniki na štajerski avtocesti lahko pred Žalcem uporabijo izvoz Celje zahod in pot nadaljujejo po regionalni cesti do Šempetra, vendar tudi tam nastaja zastoj.

Zastoji so tudi na ljubljanski vzhodni, južni in zahodni obvoznici. Občasno zapirajo predora Golovec in Šentvid. Zastoj se nadaljuje tudi na primorsko avtocesto v smeri pri Kopru.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji kolona vozil trenutno dolga tri kilometre, predor občasno zapirajo zaradi nadzora na avstrijski strani. Za pot proti Kranjski Gori priporočajo izvoz Jesenice vzhod.

Na koncu podravske avtocesti v smeri proti Gruškovju je zastoj trenutno dolg en kilometer in se nadaljuje na glavni cesti proti Gruškovju. Na tem mejnem prehodu je čakalna doba za izstop trenutno ena ura.

Gneča je tudi na cestah Šmarje-Dragonja in Šmarje-Koper, Izola-Portorož-Sečovlje in Lesce-Bled. Na mejnih prehodih Dragonja in Sečovlje vozniki v obe smeri čakajo po 20 minut.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.