Slovenija
19 ogledov

Kislo vreme vse do prvomajskih počitnic

Sneg v Ljubljani. Anže Petkovšek
V začetku tedna bo še deževno. Nekaj več sonca bo sredi tedna, nato se bo spet pooblačilo. Konec prihodnjega tedna bomo po vsej verjetnosti spet priča kislemu vremenu.

"Zaenkrat bo vreme še tako kislo kot je. Temperature bodo prihodnji teden čez dan od 15 do 17 stopinj. Tako toplo kot je bilo v marcu še ne bo. Otoplilo se bo verjetno v času praznikov, vsaj zaenkrat tako kaže," nam je povedal dežurni meteorolog.

Padavine tudi jutri

Danes bo oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo bolj pogoste v zahodni in južni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15 stopinj.

Pretežno oblačen bodo tudi začetek tedna. Ponekod se bodo občasno še pojavljale manjše padavine, deloma kot plohe. Popoldne se bo predvsem na Primorskem delno zjasnilo, začela bo pihati šibka do zmerna burja. Drugod bom zapihal severni do severovzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 10, najvišje dnevne od 10 do 14, na Primorskem do 16 stopinj C.

Suho sredi tedna

Dež bo vsaj malo ponehal v sredini tedna. "Bolj suho bo v torek in sredo, potem pa spet več oblačnosti. Oblačen in deževen bo verjetno tudi prihodnji vikend. Izjema je le sobota. Vsaj zaenkrat kaže tako," nam je še povedal dežurni prognostik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.