Slovenija
20515 ogledov

Koliko časa bo še deževalo? Obeti niso dobri …

dež
1/3
Saša Despot
Takšna je vremenska napoved za prihajajoči teden.

Danes bo pretežno oblačno, občasno bo še rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 17, na Primorskem do 21 stopinj Celzija.

Jutri se bodo občasno pojavljale rahle krajevne padavine. Na Primorskem bo pihala šibka burja, tam bo občasno tudi sončno.

Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 12, ob morju in v Vipavski dolini do 15, najvišje dnevne od 13 do 17, na Primorskem do 22 stopinj Celzija.

Jesen Vreme Slovenija Dolgoročna vremenska napoved za jesen

V sredo in četrtek bo še pretežno oblačno, občasno se bodo pojavljale rahle krajevne padavine. Več sončnega vremena bo predvidoma na Primorskem, kjer bo pihala šibka burja.

V petek in soboto bo prehodno nastalo šibko območje visokega zračnega tlaka, nato pa bo na vreme pri nas vplivala obsežna višinska dolina nad zahodno Evropo.

"Do četrtka bo v notranjosti Slovenije prevladovalo oblačno vreme, občasno bo rahlo deževalo. Večje količine padavin ne pričakujemo," pravijo na agenciji za okolje.

Vreme: Radarska slika padavin Vreme Slovenija Radarska slika padavin

Na Primorskem bo več sonca, pihala bo šibka burja. V petek in soboto kaže na deloma sončno vreme, od naslednjega ponedeljka dalje pa se verjetnost za padavine spet nekoliko poveča.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.