Slovenija
24 ogledov

Kradel elektriko, vzgajal konopljo

Žurnal24 main
Če bi prodal konopljo, bi lahko zaslužil okoli 15 tisoč evrov.

31. januarja so policisti Policijske postaje Celje v sodelovanju s policisti Enote vodnikov službenih psov opravili hišno preiskavo. Na območju Upravne enote Laško so pri 21-letnem Celjanu v stanovanjski hiši, ki jo je uporabljal za gojenje prepovedane droge konoplje, našli in zasegli več sadik konoplje pripravljene za žetev.

Pri preiskavi so odkrili laboratorij, ki je bil opremljen z napravami za umetno svetlobo, prezračevanjem in ostalimi pripomočki za vzgojo prepovedane droge, zasegli pa so 60 rastlin konoplje, so sporočili s PU Celje.

Osumljeni Celjan bo ovaden zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog ter tatvine elektrike, saj je imel električno energijo, ki jo je uporabljal za vzgojo konoplje, napeljano mimo merilnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.