Šport > Nogomet
85 ogledov

Hat-trick Messija za rojstni dan

messi barcelona athletic kraljevi pokal finale EPA
Argentinski nogometni čarovnik Lionel Messi je v nedeljo slavil svoj 25. rojstni dan, ko je v Miamiju na prijateljskem srečanju zabil hat-trick in si na najlepši možni način čestital za osebni praznik.

Lionel Messi se je na svoj 25. rojstni dan v Miamiju udeležil prijateljskega obračuna pod imenom World Soccer Master Game, ki je bil odigran na stadionu Sun Life. Na igrišču so se pomerile ekipe Black Master in Red Stars, Messi je nastopil za prve, kjer je med drugim združil moči z Didierjem Drogbajem, Diegom Militom, Ezequielom Lavezzijem in ostalimi. Na drugi strani so nastopili Luis Suarez, Falcao, Edinson Cavani, Clarence Seedorf ...

Srečanje se je končalo s prijateljskih 7:7. Večina reflektorjev pa je bilo znova uprtih v sijajnega Argentinca, ki je zabil hat-trick in s potezami jemal dih vsem prisotnim. Tri zadetke v deževnem vremenu je zabil tudi Suarez, a so bili zadetki Messija za odtenek bolj spektakularni.

Messi je v svoji profesionalni karieri do zdaj zabil 281 zadetkov, za Argentino je zbral 70 nastopov, osvojil je 21 trofej in ima v lasti 19 svetovnih rekordov v različnih kategorijah. In to vse mu je uspelo še pred 25. rojstnim dnevom. Lionel Messi, vse najboljše!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.