Slovenija
33 ogledov

Leti v Frankfurt spet odpovedani

Letalo Adrie Airways Shutterstock
Slovenski letalski prevoznik Adria Airways je bil zaradi stavke kontrolorjev letenja na nemškem letališču Frankfurt tudi danes prisiljen odpovedati štiri lete – dva iz Ljubljane v Frankfurt in dva iz Frankfurta v Ljubljano.

Potnike, ki potujejo na teh dveh linijah, so znova preusmerili na poznejša leta, so sporočili iz Adrie.

Adria Airways je odpovedala leta iz Ljubljane v Frankfurt JP148 in JP124, predvidena za ob 12.15 in 18.20, in ju preusmerila na let JP112. Ta let je bil predviden za ob 16.30, predvideni novi čas odhoda v Frankfurt pa je ob 18.20.

Poleg tega je slovenski letalski prevoznik danes odpovedal tudi leta iz Frankfurta v Ljubljano JP149 in JP125, predvidena za ob 14.20 in 20.55, in ju preusmeril na let JP113.

Ta let je bil predviden ob 18.25, po novem pa je odhod v Ljubljano predviden ob 20.55.

Kot so ob tem še pojasnili v Adrii, so bili tudi tokrat lete prisiljeni odpovedati zaradi stavke kontrolorjev leta, zaradi katere frankfurtsko letališče znova deluje v zmanjšanem obsegu.

Nemški sindikat kontrolorjev letenja (GdF) je zadnjo stavko, s katero je začel v ponedeljek in naj bi trajala 48 ur, podaljšal do petka zvečer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.