Slovenija > Mastercard
2682 ogledov

Hrvaško boste spoznali v novi luči

Parentino Mastercard® Priceless® Cities
Tudi letos bo več kot polovica Slovencev za poletni oddih izbrala Hrvaško, ugotavlja raziskava Masterindex. Ti bodo lahko zdaj Hrvaško spoznali v čisto novi luči, saj se je priključila 45 vrhunskim Mastercard® Priceless® Cities.

Sodeč po raziskavi, ki jo je za družbo Mastercard Europe v Sloveniji izvedla Mediana, bo večina dopustnikov na Hrvaškem plačala bivanje oziroma namestitev. Skoraj polovica jih bo s plačilnimi karticami plačevala gorivo, hrano in pijačo, uporabila pa jo bo tudi za plačevanje v restavracijah in barih.

V raziskavi ugotavljajo, da vedno manj Slovencev namestitev plačuje z gotovino, teh je zdaj 64 odstotkov. Dve tretjini Slovencev bosta v 20 odstotkih za plačilo uporabili plačilno kartico.

Čakajo vas ekskluzivne ugodnosti

Imetnike kartic Mastercard letos na Hrvaškem čakajo neprecenljiva doživetja, saj se je Hrvaška priključila globalnem programu Mastercard® Priceless® Cities. Ekskluzivnih ugodnosti je veliko, saj so snovane na podlagi raziskav, ki so ugotavljale, kakšna doživetja popotniki vrednotijo najvišje. Več o Mastercard® Priceless® Cities najdete TUKAJ.

Parentino | Avtor: Mastercard® Priceless® Cities Mastercard® Priceless® Cities
Občutite zgodovinski Poreč

Eno do privlačnih doživetij vas čaka v čudovitem Poreču, ki je bil kot rimski castrum zgrajen že v drugem stoletju pred našim štetjem. Mesto se bohoti z zgodovinskimi zgradbami, med katerimi je najpomembnejša Eufrazijeva bazilika. Zgradili so jo v šestem stoletju, znana pa je po svojih mozaikih, ki jih strokovnjaki primerjajo z najlepšimi v Evropi.

Imetnike kartic Mastercard čaka nepozaben dopust v Villi Parentino, ki se nahaja v središču Poreča s pogledom na morje in otoček Svetega Nikolaja. Villa Parentino je znana tudi po svojih gurmanskih specialitetah in vrhunskem vinu.

Na makarsko riviero

Med neprecenljiva doživetja v sklopu Mastercard Priceless Croatia lahko obiščete še ljubko mestece Podgora, ki se nahaja na makarski rivieri v srcu Dalmacije. Staro ribiško mestece je polno znamenitosti, kot so stolp na hribu Roščići in srednjeveško pokopališče Punta s Podgore, v poletnih mesecih pa se v mestu zvrstijo številni festivali.

Mesto doživite s Priceless Croatia in si rezervirajte sobo v hotelu Madura Auri s čudovitim razgledom na morje ter 150 metri lastne prodnate plaže.

Medora | Avtor: Mastercard® Priceless® Cities Mastercard® Priceless® Cities

Komentarjev 3
  • Alen Jazbec 10:26 17.julij 2017.

    zelo žalostno je, da toliko sodržavljanov preživlja dopust pri naciji, ki ves čas pljuva in ščije po nas, sramota!!!!!