Slovenija > Mastercard
144 ogledov

Osupljiv video o Dalmaciji

Hvar Shutterstock
Video je nastal med lanskim dopustovanjem ...

Hrvat, ki živi v Zürichu Ante Babić je lansko poletje užival na hrvaški obali. Rezultat njegovega dopusta je izjemen video o Dalmaciji, ki mu ga lahko zavidajo tudi profesionalci.

Skrbno izbrana glasba, čudoviti posnetki, svetloba, osupljive destinacije, ki jih je strnil v dve minuti in 45 sekund. Čas v katerem se boste zaljubili v Dalmacijo. Do zdaj si je posnetek ogledalo več kot 33.000 ljudi, z njim je našim sosedom zagotovo naredil lepo promocijo.

Komentarjev 8
  • malonaokoli 10:10 03.maj 2016.

    video si ne morem ogledat error...sicer pa je Dubrovnik med poletnim časom tako napolnjen z turisti iz ogromnih ladij, ki kvarijo pogled , da ni prostora niti prosto hodit, kaj šele poiskati prazen stol. Vsekakor so zapretiravali s številom gostov...zatorej, ...prikaži več enkrat na ogled Dubrovnika in nikoli več. Je veliko drugih zanimivih destinacij na Jadranu- otoki.

  • Žurnalček 23:44 24.marec 2016.

    No da dam svojo ponudbo : Brač -Supetar JUNIJ in SEPTEMBER v apartmanu -stanovanje 80m2 , 2 kopalnici , 2 sobi - ena 2+1 , ena 2 osebi , kuhinja, jedilnica dnevni prostor -1 ležišče za otroka , polovično pokrita ...prikaži več terasa 30m2 , dva balkona vse v prvi vrsti ob morju , razgled na 40km Splitsko -Omiške rivjere, parkirišče brezplačno tudi za gliserje , rampa za spuščanje 100m od hiše brezplačna , do morja 100m s svojo parcelo ob državni obali v senci , na plaži restavracija , do mesta, bolnice , policije, trgovine, trajekta , avtobusa 200m po 20 € na osebo otroci brezplačno . Možen najem apartmana tudi samo z eno sobo 50 € . Od 15avgusta do 31avg. 80 € polovička 55 . Oddajam samo Slovencem . Pri hiši je ELAN 19 za enodnevno jadranje 4 oseb 50 € in Istranka za ribolov na trnek - berz dovoljenja - za 1 osebo brezplačno z ribičem . Lahko boste večerjali svoje ulovljene ribe , če bo sreče . Avans 10 % cene paketa, ki ste si ga izbrali .

  • Žurnalček 23:38 24.marec 2016.

    NE serte ga !.Pridite k meni ! Ponudbo imate na eni strani telih slik !