Slovenija
42 ogledov

“Me ljubiš?”

Clio Renault
Tokrat bodite drzni. Svojo sorodno dušo presenetite s prav posebnim ljubezenskim pismom sodobnega časa.

Skupaj z novim vozilom Renault CLIO pripovedujte in nadgradite svojo ljubezensko zgodbo

Zaradi hitrega načina življenja in novih načinov komuniciranja, dandanes vse težje govorimo o najbolj intimnih čustvih. S strani družbe, medijev in bližnjih smo vedno bolj izpostavljeni pritiskom, tempo življenja pa vse skupaj še poslabša.

Dogaja se, da se med sabo ne pogovarjamo več. Ne govorimo več o pomembnih občutkih, pač pa le o dogodkih, dolžnostih in nalogah. Razkrivanje čustev nas naredi ranljive … A ni treba, da je tako. Tokrat je Renualt CLIO za vas pripravil izviren način, da boste sorodni duši razkrili prava čustva. 

Novi Renualt CLIO predstavlja ljubezenska pisma, ki jih napišete vi, strokovna ekipa pa jih bo pomagala kar najbolje oplemenititi. Ekipa ga bo izboljšala tako kreativno kot oblikovno, dodala bo tudi vokalno in avdio ter video podobo. Tako bo novi Renualt CLIO pomagal dodati kanček strasti in vam omogočil, da svojo najdražjo osebo očarate s prav posebnim valentinovim ljubezenskim sporočilom.

Tudi posebno doživetje za dva

Strokovna ekipa bo vsaka dva dni izbirala med prispelimi sporočili in pet izbranih oplemenitila. Avtorji sporočil bodo prejeli posebej oblikovana sporočila, ki jih bodo lahko posredovali svojim ljubeznim, Renault CLIO pa bo enega izmed njih objavil tudi na družbenih omrežjih. 

Med finalnimi sporočili, objavljenimi na družbenih omrežjih, ki bodo prejela največ glasov oziroma všečkov, pa bo žirija izbrala zmagovalno sporočilo, ki bo avtorju prineslo prav posebno in nadvse romantično doživetje za dva z novim vozilom Renault CLIO.

Med vsemi, ki bodo glasovali za sporočila, pa bo ekipa Renault CLIO z žrebom izbrala tudi prejemnike manjših nagrad Renault.

Kaj še čakaš, napiši pismo tudi ti!