Magazin > VIP
23 ogledov

Sofijin fant vpleten v seks škandal

Sofia Vergara Nick Loeb FameFlynet
Nick Loeb, moški, ki ga je Sofia Vergara maja zapustila, a naj bi se zdaj spet grela v njegovem objemu, je vpleten v seks škandal.

Politik in poslovnež Nick Loeb naj bi bil zasvojen s seksom. Pogosto naj bi se udeleževal seks orgij in zabav v striptiz barih. To sta medijem izdali dve prostitutki, ki trdita, da se lepa Sofia Vergara ne zaveda, s kakšnim moškim se je zapletla. "Nicku ni nikoli dovolj. Zabava se s petimi dekleti naenkrat, ponavadi v razkošnih hotelih. Na žurih ne manjka pornografskih filmov, alkohola in kokaina," pravi prijateljica noči Bianca in dodaja, da je Loeb vedno poskrbel, da v sobi ni zmanjkalo viagre, drog, spolnih igračk in seksi spodnjega perila. "Drog sam ne jemlje. Daje jih dekletom, da bi se sprostila. Med seksom zelo rad opazuje spolni odnos med dvema ženskama."

Sofia je po dveh letih ljubezni Loeba zapustila maja. Par pa naj bi se v zadnjih dneh spet zbližal. Niti lepotica niti Loeb se na poročanja še nista odzvala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.