Slovenija
31 ogledov

Mesarsko klanje za predplačnike

simobil Žurnal24 main
Bob. Novi nizkocenovnik za mobilno telefonijo.

Ljubljana. Simobil je včeraj predstavil nizkocenovnega ponudnika mobilne telefonije Bob. Ta ne uporablja klicne številke 040, ampak ima svojo: 068. Paketa Bob poleg tega ni mogoče kupiti v Simobilovih trgovinah, temveč le na bencinskih črpalkah in poštah ter v nekaterih trgovinah. Tudi klicni center je popolnoma ločen in plačljiv.

Bob nima vezave ali naročnine, a tudi subvencioniranih telefonov ne, telefoni, ki jih ponujajo v prosti prodaji, pa 
niso zaklenjeni.

Iste postaje, drugo omrežje!

Uporabnikom Simobila se klici v omrežje Bob upoštevajo kot klici v drugo omrežje, čeprav je lastnik blagovne znamke Bob Simobil in ta uporablja njegovo omrežje. Hitrost prenosa podatkov za bobovce je omejena na 7,2 megabita na sekundo, za šest evrov pa je mogoče dokupiti gigabajt prenosa podatkov.

Uporabniki Boba ne morejo plačevati z Moneto, lahko pa svojo številko prenesejo h kateremu drugemu operaterju; prav tako je mogoče od drugih operaterjev prenesti številko k Bobu.

Komentarjev 3
  • halal 15:00 08.november 2011.

    Nekateri mešajo jabolka in hruške. Ti isti najbrž tudi obtožujejo operaterja za komercialna sporočila, ki jih dobivajo na svoj mobilnik, češ da oni niso nič pošiljali.Bob je ponudnik iz avstrije (Telekom Austria), S! je samo ponudnik omrežja. ZA ...prikaži več lažjo predstavo : Mobitel (Debitel, Izimobil)Simobil ima že MMobil - od Mercatorja Pa ozkoglednost je ena grda zadeva - odvadite se :) tipični primer tega je Filipka, ki pozablja, da morda nekateri ne morejo skleniti naročniškega razmerja, spet drugi opravijo majhno količino klicev, tretji zaradi svojih principov ne želijo naročniškega razmerja, zelo pomemben segment je tudi ANONIMNOST, ki je pri naročniškem razmerju ni. Nekateri pač furajo second life :)

  • Filipka 11:19 08.november 2011.

    Najbolj zanimiv je tisti drobni tisk in pa zvezdice pod cenikom. Zopet zavajanje Simobila, cene pa če pogledaš konkurenco sploh niso ugodne. Mene nikoli ne bodo več videli, še manj pa bi se šel biznisa s temi predplačniškim zadevami. Imaš ...prikaži več na Tušu pakete Free 5 in Free 15 in je vse skupaj ceneje!

  • privat 10:01 08.november 2011.

    dokler res ni konkurence ,se bojo dogovarjali in neke posebne razlike za plačevanje zraka nebo...