Slovenija
2490 ogledov

Motorist padel v Kamniško Bistrico in se hudo poškodoval

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Ljubljanski policisti so včeraj obravnavali kar tri prometne nesreče, v kateri je bil udeležen motorist.

Na cesti med Dolom in pri Ljubljani in Šentjakobom je motorist zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal čez nasprotni vozni pas in trčil v kovinsko ograjo. Po trčenju je motor obstal pod voziščem, motorist pa je padel v reko Kamniška Bistrica od koder so ga rešili občani. V nesreči se je motorist huje poškodoval in je življenjsko ogrožen, piše v današnjem poročilu Policijske uprave Ljubljana ( PU Ljubljana).

Vinjen po klancu navzdol

Včeraj, okoli 17.30 je na cesti med Šentvidom pri Stični in Temenico prišlo do prometne nesreče v kateri je bil udeležen motorist. Po doslej znanih podatkih je vozil iz smeri Šentvida pri Stični proti Temenici, ko je prehiteval vozilo pred seboj, nato pa z neprilagojeno hitrostjo, zapeljal v ovinek in izven vozišča po klancu navzdol. V nesreči se je motorist lažje poškodoval, policisti pa so v postopku tudi ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola (0,27 mg/l) in z vozilom, ki ni namenjeno za vožnjo po cesti (kros motor). Zoper povzročitelja bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Prekratka varnostna razdalja

Včeraj, okoli 17. ure je na ljubljanski obvoznici pri razcepu Malence prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. Nesrečo je povzročil motorist, ki je vozil na prekratki varnostni razdalji in trčil v vozilo pred seboj. Motorist se je lažje poškodoval.

dezurni@styra-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.