Slovenija
45 ogledov

Najbolj iskana Artur in La Toya

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Med najbolj iskanimi pojmi na spletnem iskalniku najdi.si so se znašli horoskop, La Toya, Artur Štern in afera Baričevič.

V prvi polovici letošnjega leta so Slovenci na spletnem iskalniku najpogosteje vtipkali besedo horoskop, ki je prišla na prvo mesto lestvice najbolj iskanih besed. Kaj nam prinaša usoda, je očitno še vedno vprašanje, ki Slovence najbolj zanima.

Poraslo pa je tudi zanimanje za spletne skupnosti, saj se je na lestvico uvrstila tudi beseda facebook, pred njo je bilo le še vreme, sledile pa so ji besede gmail, google, 24 ur, avto.net, sex, netlog in prvič tudi zavod za zaposlovanje.

Afera Baričevič razburkala javnost
Med najbolj vročimi dogodki pa se je znašla afera Baričevič, ki je zabeležila nekaj deset tisoč več iskanj kot drugi dogodki. Poleg razvpite afere z bulmastifi so pozornost Slovencev dobili še akcija Očistimo Slovenijo v enem dnevu, šov Slovenija ima talent, Evrosong ter svetovno prvenstvo v nogometu.

Zanimanje sta žela La Toya in Artur Štern
Slovenka, ki je na spletu požela največ zanimanja, je bila pornozvezda La Toya, med moškimi pa so Slovenci najbolj iskali njenega moža Arturja Šterna. Obiskovalci spleta so največkrat vtipkali še ime Saše Einsiedler in Petre Majdič, kar pa se tiče moških, je bilo največkrat vtipkano ime Jana Plestenjaka ter Slavka Avsenika in Lojzeta Slaka. Med najbolj iskanimi imeni sta se prvič znašla tudi Bojan Požar in Srečko Prijatelj.

Med najbolj iskanimi glasbeniki se je znašla Urša Čepin, najbolj iskan športnik je bila Petra Majdič, med politiki pa je Janezu Janši prestol spodmaknila Katarina Kresal. Med gospodarstveniki se je tokrat zaradi nesrečnega dogodka znašel pokojni predsednik uprave Abanke Aleš Žajdela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.