Slovenija
22 ogledov

Našli mrtvega, ko je voda odtekla

Žurnal24 main
Ko je odtekla voda, so ob reki Pivki našli mrtvega 43-letnika.

Janeza Pozveka so pogrešali od nedelje. Našli so ga danes dopoldne v neposredni bližini bivaka, ob reki Pivki v Postojni. Točen vzrok smrti bodo ugotovili z obdukcijo.

To je tako že tretja smrtna žrtev zadnjih poplav. Narasla voda je eno življenje vzela v Šentjurju. V poplavljenem podvozu so našli truplo 53-letnega moškega. Gasilci so truplo našli med izčrpavanjem vode iz železniškega podvoza. Moški je bil prijavljen v Doblatini na območju Laškega, trenutno pa je stanoval v samskem domu v Šentjurju.

 Prav tako v ponedeljek so iz Krke potegnili osebno vozilo, v katerem je bil starejši moški. Na mestu so ga oživljali, vendar pa je kasneje v bolnišnici umrl.

Poplave niso bile vzrok nesreče
V soboto so iz potoka Jezerščica po prometni nesreči potegnili avto, v katerem je bila 21-letna voznica. Vendar pa so policisti že v soboto potrdili, da vzrok nesreče ni bila narasla voda pač pa neprilagojena hitrost, zaradi katere je voznica najprej trčila v odbojno ograjo, nato pa jo je odneslo v poto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.