Slovenija
21 ogledov

Neomejen dostop za 10 evrov

Klonirani iPhone, le da deluje z OP Android, se slišijo prve kritike. (Foto: Reu Žurnal24 main
Telekom Slovenije skupaj s Hrvatskim Telekomom poleti uporabnikom ekskluzivno omogoča neomejen dostop do mobilnega interneta na Hrvaškem za samo 10 evrov.

Telekom Slovenije in Hrvatski Telekom sta za svoje uporabnike mobilne telefonije v poletnih mesecih pripravila ekskluzivno ponudbo: za 10 evrov na mesec lahko tako naročniki Mobitelovih storitev do 30. septembra letos neomejeno dostopajo do mobilnega interneta v mobilnem omrežju Hrvatskega Telekoma (omrežje z imenom HR-CRONET ali T-Mobile HR). Prav tako posebno ponudbo v omrežju Mobitel za svoje uporabnike pripravlja Hrvatski Telekom. Na ta način Telekom Slovenije in Hrvatski Telekom nadgrajujeta dolgoletno uspešno sodelovanje v poletnih mesecih, ko veliko državljanov obeh držav dopustuje na Hrvaškem oziroma v Sloveniji, so sporočili s Telekoma.

Le za Mobitelove naročnike

Ponudba je na voljo izključno naročnikom Mobitelovih storitev, zakup pa vključuje neomejen prenos podatkov v mobilnem omrežju Hrvatskega Telekoma, ki je poznano kot visokokakovostno omrežje. Omrežje Hrvatskega Telekoma ima lahko na napravi več imen, in sicer HR-CRONET ali T-Mobile HR; obe sta pravilni. Uporabnikom zaradi tega pri gostovanju na Hrvaškem priporočajo ročno izbiro operaterja.

Kako vklopiti storitev?

Naročniki Mobitela lahko storitev vključijo tako, da pošljejo SMS-sporočilo z vsebino HT internet na številko 1918, izklopijo pa tako, da na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HT internet NE. Poslani SMS se obračuna po veljavnem ceniku. Uporabniki lahko storitev vključijo tudi v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji. Storitev se obračuna za celotno obračunsko obdobje ne glede na datum vklopa ali izklopa storitve. Znesek 10 evrov na mesec vključuje DDV. Po vklopu je storitev aktivna do preklica; avtomatično se podaljša v naslednje obračunsko obdobje, vendar najdlje do 30. septembra letos. Če ima uporabnik vklopljen tudi kateri drug podatkovni zakup za tujino (npr. EU internet S), se ob prijavi na omrežje Hrvatskega Telekoma koristi kvota iz HT interneta.

Komentarjev 3
  • stela 10:06 09.julij 2013.

    Vidva sta pa res kekca....gledata samo skoz svoje oči....so ljudje, ki rabijo internet za delo ne pa za igrce špilat

  • zic 09:40 09.julij 2013.

    men je to čisto mimo...nepomembna stvar u lajfu, mi pa beremo vsak dan, kako je senzacionalno in oh in sploh!!?? V tej krizi bi ljudi razveselili, če bi lahko dali manj za hrano, ne pa neke telekomunikacije, ki so tolk ...prikaži več nepomembne poleg vsega sranja, da ni za povedat

  • Dixon 09:37 09.julij 2013.

    Ne razumem. Zakaj bi jemal drage storitve Telekoma v povezavi s hrvati, če pa imaš na hrvaškem v čisto vsakem čafiču full hiter wifi. Sploh ni potrebe po teh storitvah, Telekomu očitno teče voda v grlo in sedaj se loteva ...prikaži več teh smešnih akciji z mobilnim internetom. Na kraj pameti mi ne pade da to vzamem. Sem se vrnil s Lošinja in povsod imaš dostop do wifija.