Slovenija
3803 ogledov

Nika Janša o očetu Janezu

Nika Janša Boštjan Tacol
"Mislijo, da je temačen, poln zarot in neke zlobe. Sploh ne vem, od kod potegnejo toliko negativnega." To o svojem "očiju", oziroma "Janezu", pravi Nika Janša.

25-letna Nika Janša, sicer krajinska arhitektka, je v pogovoru za Drevored.si dejala, da je biti hčerka Janeza Janše pogosto zelo težko. Po njenih besedah se je to videlo predvsem v zadnjih mesecih zaradi očitkov, da je zaradi njega dobila službo pri državnem podjetju. Kot je prišlo v javnost v preteklosti, gre za podjetje Plinovodi. "Slovenija je tako majhna in ljudje preveč verjamejo vsemu, kar preberejo. Več kot zanikati ne moreš."

Sama je prepričana, da ima zaradi priimka kvečjemu več ovir, saj mnogi ne želijo zaradi tega imeti z njo nič, veliko prošenj za zaposlitev je tako po njenih besedah ostalo brez vsakršnega odgovora.

O napačni predstavi ljudi do Janeza Janše

"Saj razumem, da je politik, da ima svoje mnenje, da se z njim ne strinjaš, kar se tako ali tako nihče z nikomer ne more 100 odstotno strinjati. Ampak, da v enem človeku vidijo toliko slabega, se mi pa včasih zdi kar malo neverjetno. Veliko potencirajo mediji. Ne pravim, da samo za njega, tudi za ostale politike."

Nika še pravi, da se v politiki nikakor ne vidi, da včasih niti ne ve, kako bo volila. Kot pravi, o političnih vprašanjih kdaj vpraša tudi "Janeza", kot ga včasih kliče, a dodaja, da se mu vedno ne dá razlagati, saj da ima politike po napornih dneh v službi dovolj.

Komentarjev 42
  • leoonid 16:54 24.april 2022.

    Žurnalcek, ti si gnoj kot sta tvoja starsa, ki imata IQ psa. In to je komunisticen pes, golazen usmrajena.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:24 20.avgust 2015.

    Mladinka praš očita,če je res bil v partiji in vodil pohod v jajčko???

  • Žurnalček 11:56 08.november 2012.

    Ni bila žena , ampak jo je imel za koruznico !