Slovenija
23 ogledov

Novi iphone v Sloveniji

Vrsta za iPhone Anže Petkovšek
Novi iphone bo na voljo že za en evro.

Iphona 5S in 5C se bosta v Sloveniji začela prodajati minuto po polnoči v noči na petek v Simobilovi prodajalni na Tromostovju v Ljubljani. Center bo ostal odprt do razprodaje zalog, sporočajo s Simobila. Telefone bo mogoče dobiti tudi v Mariboru in Novem mestu, kjer se bosta prodajalni odprli ob 6. uri.

Na voljo bosta dve različici, in sicer iphone 5S 16 GB (v temnosivi in srebrni barvi) in iphone 5C v modri in beli barvi. Oba telefona bosta na voljo že za en evro. Cena bo odvisna od paketa, ki si ga bo naročnik izbral. Pri nakupu brez vezave bo treba za iphone 5S 16 GB odšteti 699 evrov.

"Tokrat bomo novo različico iphona en mesec po predstavitvi javnosti tudi mi ponudili slovenskim uporabnikom. Poleg tega smo poskrbeli za najpomembnejše: znova smo vse sile vpeli v pripravo ugodne ponudbe za naše zveste uporabnike ob misli, da jim zagotovimo najboljše storitve in pozorno pomoč naših prodajalcev," pravi Eva Aljančič, direktorica marketinga in prodaje pri Simobilu.

Zaradi postopne dobave bo na voljo omejena prva količina telefonov. Po prodaji obstoječih količin bodo na omenjenih treh prodajnih mestih omogočili rezervacijo želenega modela tudi prek spleta, medtem ko so rezervacije za preostala prodajna mesta na voljo že danes.

Komentarjev 7
  • Dejan Starman 19:46 24.oktober 2013.

    bravo oxxo....

  • Oxxo 14:53 24.oktober 2013.

    A si butast al pa ne znaš prebrati in povzeti napisane misli?1. DEJSTVO: V svojem komentarju nikjer ne omenjam iPhona - ali se pač motim?2. DEJSTVO: Glede iPhona imaš prav - sam ne bi dal za ta telefon ...prikaži več niti 50 centov! 3. DEJSTVO: Mobitel je bil primoran zniževati cene storitev kot posledico prihoda Simobila - TUŠ-a takrat še na obzorju ni bilo... TUŠ dela premike v zadnjem času. Kje pa ti vidiš pri Simobilu visoke cene pa tudi ne vem???? Veliko pred Mobitelom je imel ugodne pakete! Mobitel je na trgu še vedno NAJDRAŽJI!Ti pa oprostim, če si mobitelovec - pardon - po novem telekomovec... in moraš hvaliti svoj zapeček.

  • Mitoka 10:41 24.oktober 2013.

    Kok si me nasmejal s tem o Simobilu, ha ha ha. S tem iPhonom, ki ga na Simobilu ponujajo mislijo na Simobilu da držijo zlato jajce v roki pa ga ne. Do sedaj jim je prinesel več škode kot koristi. ...prikaži več Še vsakič ko je prišel je bilo več nezadovoljnih uporabnikov kot pa zadovoljnih. Full napumpanih oglasov in promocije, potem pa je telefonov po 5 minutah zmanjkalo! Nateg, nič drugega kot to! Če pa je kdo spravil ceno na normalna tla je pa to bil Tušmobil, Simobil pa še zdaleč ne! Si niti ne predstavljam da bi imeli v Sloveniji samo Simobil. To bi bila katastrofa od omrežja in visoke cene!