Magazin
120 ogledov

OSVOJITE NAJPRIMERNEJŠO, VRHUNSKO OPERACIJO OČI ZA ODSTRANITEV DIOPTRIJE PO VAŠI MERI

Tina Trstenjak vidim
Skupaj bodo našli najbolj kvalitetno, najboljšo, najprimernejšo in najvarnejšo rešitev za boljši pogled v prihodnosti!

Ali ste vedeli?

Za optimalen rezultat je danes na voljo VEČ METOD odstranjevanja dioptrije kot kdajkoli prej. Širok spekter operacij omogoča maksimalno prilagoditev posamezniku in njegovim očem za zagotovitev najboljših možnih rezultatov. Samo najboljše je dovolj dobro za vaše oči. Navsezadnje imate samo ene oči! 

Različne tehnike in metode danes omogočajo vam prilagojene vrhunske storitve za vse starostne skupine in vse dioptrije. V VIDIM, očesnem kirurškem centru iz Celja, rešujejo KRATKOVIDNOST, DALJNOVIDNOST, CILINDER IN STAROSTNO DALJNOVIDNOST. Učinkovito rešujejo vse dioptrije od -26.0 do +10.00 za vse starosti od 18-85 let! 

VIDIM, očesni kirurški center iz Celja je edini očesni center v Sloveniji in na Hrvaškem, oziroma širši regiji, ki opravlja vse tehnike odstranitve dioptrije, ki so trenutno na voljo po svetu, za maksimalno prilagoditev posameznikom in njihovim očem. 

Za vas so pripravili VELIKO SPOMLADANSKO NAGRADNO AKCIJO!

                                                         NAGRADA:

                          1x BREZPLAČNA ODPRAVA DIOPTRIJE PO VAŠI MERI,
                                 s pomočjo katere že v nekaj urah po operaciji
                            vidite lepoto tega sveta brez očal ali kontaktnih leč.

                                                  PRIJAVITE SE ZDAJ
                            (obrazec za prijavo se nahaja spodaj pod člankom)

Skupaj bodo našli najbolj kvalitetno, najboljšo, najprimernejšo in najvarnejšo rešitev za boljši pogled v prihodnosti! V času akcije vas bodo postopoma seznanjali s posameznimi metodami odstranitve dioptrije, vsako metodo pa boste imeli možnost tudi dobro spoznati. Danes vam predstavljajo dve, ki veljata za najučinkovitejši in najbolj popularni metodi, ki poleg kvalitete in varnosti omogočata tudi hitro oz. takojšnje okrevanje:

  1.  Laserska METODA: ReLEx SMILE

Najnaprednejša, revolucionarna laserska metoda odstranitve dioptrije z edinstvenim, vrhunskim laserjem VISUMAX podjetja ZEISS, prevzema 1. mesto v laserski refraktivni kirurgiji. Pacientom ponuja prijazen in neboleč poseg. Do slovesa od vaše dioptrije vas po tej metodi loči le 24 sekund!

IZBOLJŠANJE VIDA: Takojšnje
OKREVANJE: Takojšnje
PRIMERNI KANDIDATI: Starostna skupina od 20 do 45 let
PREDNOSTI: Minimalno invazivna metoda, minimalni rez (2-3mm), brez roženičnega režnja (flapless), hitrejše celjenje, zelo nizka možnost okužbe, trajnejši rezultati 

Želite izvedeti več o metodi in njenem procesu? Kliknite tukaj za več informacij.  

       2. METODA vgradnje leč: EVO Visian ICL leče 

Nova generacija v korekciji vida vam s pomočjo najnovejše tehnologije in kakovosti omogoča OSTREJŠI in JASNEJŠI VID ter večjo globino in razsežnost. Gre za vgradnjo mehke, prožne “kontaktne" leče, ki se v refrakcijski kirurgiji uporablja za UČINKOVITO TRAJNO ODPRAVO KRATKOVIDNOSTI, DALJNOVIDNOSTI IN ASTIGMATIZMA. Tehnološko dovršeni material, collamer, je očesu prijazen in omogoča visoko natančnost tudi pri dioptrijah do -18,0 in do 6,0 cilindrov. 15-minutna operacija vam bo polepšala svet. 

IZBOLJŠANJE VIDA: Takojšnje
OKREVANJE: Takojšnje
PRIMERNI KANDIDATI: Skupina od 20 do 40 let
PREDNOSTI:  Minimalno invazivna in reverzibilna metoda, velikost reza le 2-3mm, ostrejši in jasnejši vid.

Želite izvedeti več o metodi in njenem procesu? Kliknite tukaj za več informacij.
_______________________________________________________________________________

V kolikor bi se želeli podrobneje informirati o posameznih metodah odstranitve  dioptrije ali si zagotoviti svoj termin pri specialistu, obiščite našo spletno stran ali pokličite na našo brezplačno telefonsko številko 080 16 13, kjer bomo skupaj poiskali hitro in učinkovito rešitev, prilagojeno posebej za vas!