Slovenija
48 ogledov

Pahor udaril po direktorjih

Pahor se je udeležil podelitve nagrad GZS. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Predsednik Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) Stojan Binder je na nocojšnji podelitvi nagrade GZS okrcal vlado in medije.

Stojan Binder je vlado okrcal zaradi neodzivnosti na predloge za ukrepe in medije zaradi slabšega prikazovanja od dejanskega, seveda po Binderjevem mnenju.

Borut Pahor mu je v svojem govoru vrnil žogico z vprašanjem, kaj je GZS storila, da bi v svojih vrstah obsodila tiste, ki so namesto za upravljanje podjetij skrbeli za konsolidacijo svojih lastniških portfeljev.

Na prireditvi so razglasili letošnje nagrajence GZS. To so Andrej Mate iz podjetja INLES, Stanislav Rožman iz Nuklearne elektrarne Krško in Izidor Krivec iz Celjskih mesnin v kategoriji velikih družb. Iz vrst srednjih družb sta nagrado dobila Bogomir Strašek iz KLS Ljubno in Jože Ceglar iz Termoplasti-Plama. V kategoriji malih družb pa sta nagrado dobila Devid Palčič iz Robotine in Boštjan Gaberc iz Mikrografije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.