Slovenija
16174 ogledov

Petletnik odkorakal iz vrtca, nihče ni opazil, da ga ni

Vrtec
V vrtcu so opazili, da dečka ni, šele ko so starši javili.

Vzgojiteljice v vrtcu v kraju Viškovo pri Reki na Hrvaškem slabo uro niso vedele, da petletnika ni v skupini, ker se je sam odpravil proti domu. Da ga ni, niso opazile, vse dokler v vrtec ni poklicala dečkova mama, potem ko je soseda opazila, da se je fantek vrnil domov. 

Dva kilometra po prometni cesti

Deček se je izmuznil iz skupine in mimo dvojnih vrtčevskih vrat odkorakal na prosto. Skoraj dva kilometra je hodil po prometni cesti, dokler ni po približno 45 minutah prišel do domače hiše. 

Glede na podatke komisije za vpis otrok v Vrtec Trebnje bodo 1. septembra spreje Vrtec v Celju Slovenija Ukleščenega otroka so morali z igral reševati gasilci

Starše dečka najbolj jezi dejstvo, da dečka v vrtcu niso pogrešali celih 45 minut. Hrvaški mediji poročajo, da je vzgojiteljica dobila opozorilo pred odpovedjo delovnega razmerja. 

Ravnateljica vrtca Ingrid Lončarević obžaluje dogodek, ki se je zgodil v njihovi ustanovi. Potrdila je, da je deček 20. septembra sam zapustil vrtec, vrtec pa je bil o izginotju obveščen s strani staršev. 

Vrtec Za starše Zdravje Tako se uvaja otroke v vrtec in v šolo

Starši so povedali, da so primer dali v javnost zaradi skrbi, da dogodek ne bi ponovil.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.