Slovenija
32 ogledov

Podarjamo vozovnice za vso družino

slovenske železnice
1/4
Srečanje s pravljičnimi vilami na vlakih najmlajše potnike navdaja z vero, da so pravljice resnične. Ni lepšega spomina kot skupna pravljična pot, kjer tudi starejši za trenutek ustavimo čas in pobegnemo v čarobni svet pravljic.

Že šesto leto zapored vas bodo pravljične vile na vlaku spremljale v Pravljično deželo, v Celje. V središču knežjega mesta bodo vile ustvarjale pravljično deželo doživetij za najmlajše in malo starejše od 9. decembra in vse do silvestrovega, vsako dopoldne med deseto in poldnevom ter popoldne med peto in sedmo uro. V teh dneh bodo pravljično deželo obiskali tudi številni glasbeni goste, pravljični junaki … najmlajše čakajo številne pravljične skrivnosti, pravljično rajanje, vilinski ples in še marsikaj zares pravljičnega, nepričakovanega in enkratnega. 

Pravljični vlaki, na katerih boste lahko srečali pravljične vile, bodo peljali do Celja iz smeri Velenja 9.,  13., 20. in 28. decembra. Iz smeri Maribora boste lahko vile srečali 10., 15., 18., 23., 25., 29. in 31. decembra, iz smeri Ljubljane pa 11., 17., 26. in 30. decembra.


Bralcem portala zurnal24.si skupaj s Slovenskimi železnicami poklanjamo družinsko doživetje, 4 vozovnice, ki vas bodo zapeljale s pravljičnimi vilami v pravljično deželo Celje in nazaj. Vse kar morate storiti je, da v spodnji obrazec vpišete svoje podatke. V nagradnem žrebanju lahko sodelujete do 4.12. 2016.
Ustvarite lepe pravljične spomine že na poti z vlakom!