Slovenija
24 ogledov

Policistom se ni zmešalo

Žurnal24 main
"Nikomur se ni zmešalo, sprejeli smo težko, a pametno odločitev," sporočajo iz Policijskega sindikata Slovenije glede nagradne igre, ki je boste deležni, če vas ustavi policist.

Namesto listka s kaznijo boste v teh dneh v primeru, če vas ustavi policist, dobili listke z vprašanji, povezanimi s stavko policistov. Policisti bodo tudi izžrebali nagrajenca, ki bo preživel za nagrado teden dni v prostorih, ki so v lasti policije.

Policijski sindikat Slovenije pod vodstvom Bojana Praha je mnenja, da se javnost iz njihove "inovativne oblike stavke", kot pravijo, norčuje. Zato pojasnjujejo: "Nikomur se ni zmešalo, sprejeli smo težko, a pametno odločitev! (v sporočilu za javnost so stavek zapisali z velikimi tiskanimi črkami, op. p.)"

Na ta način želijo javnost obvestiti o razlogih za stavko, ker menijo, da na poročanje medijev vpliva politika. "Kljub številnim pomislekom tudi nas, ki smo se o tej inovativni obliki stavke odločali, smo se ob sprejemu te odločitve zedinili v mnenju, da je prav možnost osvojitve nagrade tisti ključni dejavnik, ki bo ljudi stimuliral k seznanitvi z našimi argumenti," v sporočilu za javnost piše Prah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.