Slovenija
98 ogledov

"Pomagal mi je pri alergiji"

enterosgel Anže Petkovšek
Nena, Grega, Nejc, Špela in Matija so se odločili za za razstrupljanje z Enterosgelom, silikonskim gelom iz naravnega silicija. Spomladanski detox pod budnim očesom farmacevta je trajal dva tedna, srečni izžrebanci nagradnega paketa pa so nam na koncu povedali, da enostavno deluje.

Pomlad je čas za razstrupljanje telesa, meseci enolične zimske prehrane in premalo gibanja so namreč za nami, v zraku je cvetni prah, skratka, čas je, da iz telesa preženemo strupe in počutje bo boljše. 

Srečni nagrajenci o rezultatih 

Nena, Grega, Nejc, Špela in Matija so se odločili za razstrupljanje z Enterosgelom, naravnim silikonskim gelom iz silicija. Spomladanski detox pod budnim očesom farmacevta Janeza Erculja je trajal dva tedna, srečni izžrebanci nagradnega paketa pa so nam na koncu povedali, da enostavno deluje. 

32-letni Neni Godina je Enterosgel pomagal pri alergiji, ki je bila letos še posebej huda. Ker ni želela tablet, je oglas za Enterosgel prišel kot naročen, saj je iskala nekaj naravnega. Zdaj pravi, da se je pravilno odločila: "Nisem ga redno jemala vsak dan in kljub temu se je stanje izboljšalo. Nos je manj zaprt, oči so manj rdeče in srbeče. Če bi bila bolj pridna pri jemanju, bi bilo še veliko bolje. Kljub nerednemu jemanju sem že opazila izboljšave," je dejala. 

"Enterosgel pomaga, ker v telesu podpre izločanje snovi, ki povzročajo alergijo. Ker podpre obnovo sluznice prebavil in v črevesju absorbira škodljive snovi, je telo razbremenjeno in lažje prenese večjo količino alergenov, ki privedejo do reakcij," je vzrok za Nenino izboljšanje opisal farmacevt.

26-letnemu Nejcu Reku iz Velenja pa je Enterosgel rešil težave z atopičnim dermatitisom (AD). Pred začetkom terapije ga je farmacevt Erculj poučil, da Esterogel ni zdravilo za to bolezen, je pa odličen medicinski pripomoček za podporo zdravljenja AD in s tem blažitev simptomov, kot so izpuščaji, suha in zelo srbeča koža. 

Famacevt ga je še opozoril, da se mu bodo simptomi po prvem tednu jemanja najverjetneje poslabšali, kar se je tudi zgodilo: "Dermatitis je udaril po tednu jemanja.Trajalo je tri dni, vendar je bilo pozneje bistveno boljše. Nasploh se bolje počutim," je dejal Nejc, ki ima zaradi Enterosgela tudi boljšo prebavo. "

"Pri dermatitisu se po prvem tednu jemanja gela stanje poslabša, traja nekje tri do sedem dni, potem pa se izboljša. Nismo še imeli človeka, ki bi rekel, da bi se mu zgodilo nasprotno. Zato se ni treba bati poslabšanja, po naših izkušnjah jih veliko vztraja in večini gre na bolje," je pojasnil farmacevt. 

Enterosgel potuje skozi prebavni sistem in veže škodljive snovi, ki povzročajo različne težave. Je silikonski gel in deluje kot nekakšna spužva s porami, v kateri se absorbirajo škodljive molekule, od bakterij do virusov, težkih kovin, snovi, ki se jih v 8. do 12. urah z blatom izloči iz črevesja. 

Kot je dejal Gregor Jordan, zaradi te značilnosti gela, naslednji dan ni čutil mačka"En večer smo ga malo preveč spili. Ker sem pred tem vzel Enterosgel, nisem čutil mačka, drugi dan sem bil čisto v redu," je dodal nagrajenec, ki se je razstrupljevanja lotil brez pričakovanj: "Moram priznati, da sem zadovoljen, saj je gel name deloval zelo pozitivno," je dodal Gregor, ki je opazil, da je moral na začetku pogosto na majhno potrebo.

"Ko se jetra sprostijo, se škodljive snovi, ki v vodi niso topne, spremenijo v topne in se kot voda izločijo. Del teh snovi se je izločil preko ledvic," je pogosto tiščanje na uriniranje po prvih dneh terapije pojasnil farmacevt: "Da, pri alkoholu je študija pokazala, da je pred zabavo dobro vzeti 45 gramov Enterosgela, ko se pride domov pa dve žlici, kar je trideset gramov. Vpliva namreč na koncentracijo alkohola v krvi, razbremeni jetra..,
Ker gre za medicinski pripomoček, se Enterosgel uporablja predvsem pri resnejših težavah, kot so atopični dermatitis, zastrupitve, infekcije v jetrih in ledvicah, alergije, čeprav smo izvedeli, da pomaga tudi pri aknasti koži.

"Kot skoraj vsak najstnik, se mi na obrazu pojavljajo mozolji. Zdaj ko je pred vrati matura, jih je še več. Enterosgel sem si enostavno namazal in drugi dan so bili mozolji suhi. V bistvu nisem mogel verjeti," je povedal 18. letni Jaka. 

"Aknasta koža je pogosto mastna. Ker Enterosgel nase veže maščobe in maščobne kisline, veže tudi sebom, ki je maščobni izvleček v pori. Če je koža obremenjena s sebomom in je ne čistimo dovolj, pride zelo hitro do zamašitve por, do vnetja. Ker Enterosgel ta sebom veže nase, lahko pore normalno delujejo," je pojasnil farmacevt: "Uporabljamo ga lahko za prekrivanje mozoljev ali kot obrazno masko," je dejal. Recept za obrazno masko, ki poleg gela vsebuje še limono in kumarice, lahko najdete na njihovi spletni strani.

POZOR! 
V času nagradne igre velja dodatni 5-odstotni popust na Enterosgel razstrupljevalni paket! Pred zaključkom nakupa vnesite kodo "POMLAD 5".

Izkoristite priložnost in se prijavite na nagradno igro oziroma spomladanski detox na dnu članka. Srečni nagrajenci boste deležni 14-dnevnega pomladnega detoxa!

Nagradna igra je zaključena.