Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Vrnitev izgubljenega princa

Larina izbira: Izgubljeni princ Planet Tuš
V kinematografih po Sloveniji si lahko ogledate romantično melodramo Larina izbira: Izgubljeni princ (Larin izbor: Izgubljeni princ).

Po prvi sezoni uspešne serije Larina izbira so zvesti gledalci ostali v šoku in nejeveri: mali Zlaja, sin velike ljubezni med Jakovom in Laro, in edini naslednik družine Zlatar, je umrl v letalski nesreči, ki je za vedno ločila njegova starša.

Lara je odšla v samostan, nezmožna živeti brez sina, ob moškem, ki ga ljubi, a ki ga krivi za nesrečo, Jakov pa se je podal na morje in se odločil za življenje volka samotarja. Čez nekaj let po neverjetnem spletu naključij Jakov pristane na otoku, da bi dostavil ulov. V ribarnici zagleda otroka, za katerega misli, da je Zlaja. Zaradi nepojasnjenih občutkov ostane na otoku, na katerem tečejo priprave za procesijo njegove zaščitnice, bele oslice Biance, ki prebivalcem prinaša srečo. Letos procesijo vodi Viktor, sin lokalnega nasilneža Markusa, ki ustrahuje celotno mesto. Novi luški kapitan Mate, pravičen in moralni junak, je zaročenec Jakovove sestre Nikol, v Markusu pa prepozna Dinka, Jakovovega starejšega brata-maščevalca.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Kopru, Novem mestu,  Mariboru, Kranju in Celju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.