Slovenija
1025 ogledov

Pozor, v nedeljo bo predor zaprt!

Predor Jasovnik Dars
Če se odpravljate v smeri proti Ljubljani, računajte na obvoz.

Predor Jasovnik na štajerski avtocesti bo v nedeljo med 8. in predvidoma 17. uro v smeri Ljubljane zaradi sanacije posedle betonske plošče zaprt. Obvoz bo po vzporedni cesti med priključkoma Vransko in Trojane, je danes prek Twitterja sporočil Dars.

V Darsu še pravijo, da bodo sanacijo izvedli v času najmanjših prometnih obremenitev, in prosijo za strpnost in razumevanje.

S pomladjo obnova cest

Dars je sicer ta teden sporočil, da je z začetkom pomladi začel obnovitvena dela na avtocestah. Na dolenjski avtocesti so stekla dela za preplastitev 7,1 kilometra avtoceste na odseku med Dobruško vasjo in Drnovim, in sicer tako v smeri Obrežja kot v smeri Novega mesta. Promet med priključkoma Dobruška vas in Drnovo poteka po polovici avtoceste dvosmerno.

Asfaltiranje Obnova avtocest Slovenija V četrtek se začnejo dela, kje po polžje?

Za to nedeljo je napovedano postavljanje zapore za nadaljevanje obnove viadukta Ravbarkomanda na primorski avtocesti v smeri iz Postojne proti Uncu. Od ponedeljka zgodaj zjutraj bo promet predvidoma že urejen po polovici viadukta, po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje.

Poleg tega bo Dars s prihodom pomladnega vremena nadaljeval obnovo vipavske hitre ceste.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.