Magazin > VIP
19 ogledov

Heidi potrdila zvezo z varnostnikom

Heidi Klum FameFlynet
Potem ko so manekenko Heidi Klum pred dnevi ujeli pri izkazovanju nežnosti s svojim telesnim stražarjem, je lepotica zdaj potrdila, da sta par.

Manekenka Heidi Klum se zadnje dneve otepa obtožb nekdanjega moža Seala, da ga je prevarala s svojim telesnim stražarjem Martinom Kirstenom. Manekenka je znova zanikala, da bi pevca prevarala, je pa svojo novo romantično zvezo zdaj potrdila.

"Ne vem, ali bi lahko temu že rekla razmerje, ker se je komaj začelo. Ne vem, kam bo to vodilo," je povedala v intervjuju s Katie Couric.

Kot je dodala, ga pozna štiri leta, odkar varuje njo in njeno družino. "Varoval je celo našo družino, še posebno moje štiri otroke," je še povedala ponosna mati osemletne Leni, šestletnega Henryja, petletnega Johana in dveletne Lou.

"Ogromno nam je pomagal. Zaupam mu svoje otroke. Začela sva se spoznavati z drugačne plati. Poskušam misliti na svoje otroke, poskušam jih obvarovati pred tem, vsak dan postopoma," je še dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.