Slovenija
23 ogledov

S steklenico po glavi

Žurnal24 main
Policisti na Gorenjskem so minuli konec tedna velikokrat posredovali v gostinskih lokalih na območju Škofje Loke, Jesenic in Preddvora.

Tragični dogodek v Globalu je vznemiril slovensko javnost, ki je postala pozornejša na dogajanje v gostinskih lokalih, še posebno čez konec tedna. Dejavnejši so tudi policisti, na katere je letelo precej očitkov. Minuli konec tedna so imeli policisti na Gorenjskem veliko dela, saj je v gostinskih lokalih na območju Škofje Loke, Jesenic in Preddvora prišlo do več kršitev javnega reda in miru. Na srečo udeleženci v pretepih niso bili huje poškodovani.

Policisti so v soboto v zgodnjih jutranjih urah posredovali v gostinskem lokalu v Škofji Loki. Sprla sta se dva Škofjeločana, pri čemer je 26-letnik 18-letnika udaril s steklenico po glavi. Posredovali so reševalci, ki so poškodovanemu mladeniču zagotovili zdravniško pomoč. Medtem pa bi se skorajda slabo končalo tudi za 26-letnika, saj so gostje v lokalu poskušali z njim fizično obračunati. Policistom je uspelo umiriti nastali položaj. Zoper razborita mladeniča in nekaj drugih kršiteljev bodo podali obdolžilne predloge zaradi kršitev javnega reda in miru, zoper 26-letnika pa bodo vložili tudi kazensko ovadbo.

Vroče tudi na Hrušici in v Tupaličah
V nedeljo zjutraj so policisti intervenirali na Hrušici, kjer je prišlo do prepira in pretepa med tremi Jeseničani. Dvajsetletnik in leto starejši vrstnik sta obračunala s 30-letnim Jeseničanom, ki je pri tem dobil lažje telesne poškodbe in so ga nato zdravniško oskrbeli v bolnišnici na Jesenicah. Zoper napadalca bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi povzročitve lahkih telesnih poškodb.

Policiste so poklicali tudi v Tupaliče v občino Preddvor, kjer sta se sprla dva moška. Krajan Kokre je napadel Kranjčana, ga večkrat udaril v glavo ter mu poškodoval arkado. Kranjčana so odpeljali v Zdravstveni dom Kranj, kjer so ga oskrbeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.