Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

V nesreči umrla 19-letnica

V Gornji Radgoni sta trčili dve vozili, pri tem je umrlo 19-letno dekle. Voznik drugega avtomobila in njegova sopotnica sta bila odpeljana v bolnišnico.

Okoli pete ure popoldne sta v križišču cest Spodnji Ivanjci–Očeslavci v Občini Gornja Radgona trčili osebni vozili. Prišlo je do silovitega trčenja, pri čemer sta vozili končali v bližnji koruzi.

Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je 19-letna voznica osebnega avtomobila VW polo vozila po lokalni cesti iz smeri naselja Stavešinci, v smeri prednostne regionalne ceste.

"Ko je pripeljala v križišče s prednostno regionalno cesto, ni upoštevala pravil prednosti oziroma prometnega znaka Ustavi, ampak je zapeljala na prednostno regionalno cesto v trenutku, ko je po njej z njene leve strani iz smeri naselja Ptujska cesta pripeljal 56-letni voznik z osebnim  avtomobilom znamke Suzuki Jimny. Med avtomobiloma je prišlo do trčenja. Trčenje je bilo tako silovito, da je voznica na kraju nesreče zaradi telesnih poškodb umrla. Voznik in sopotnica v njegovem avtomobilu sta bila zaradi lažjih telesnih poškodb prepeljana v soboško bolnišnico," so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Pri vozniku je bil opravljen tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je vozil pijan.

Komentarjev 5
  • sandrcaa 01:53 18.avgust 2012.

    Kaj vas to boli, če je resnica, da je človek bil pijan?! Poznam to cesto in vem kako se eni vozijo.. kljub temu da je punca bla kriva, če bi imel normalno hitrost voznik, bi se dalo mogoče tragediji izognit!

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 23:28 17.avgust 2012.

    Aha, voznik je bil kao pijan. A če bi bil pa trezen, bi se pa gospodična mirno odpeljala mimo - ali kaj?!!! Prekleti novinarji senzacionalistični!

  • zic 21:31 17.avgust 2012.

    ????????????