Magazin
71 ogledov

Vsak peti je že seksal v službi

seks Shutterstock
Dobra petina Nemcev je v anketi potrdila, da so na delovnem mestu že imeli spolne odnose.

Spletno raziskavo je opravila nemška izdaja revije Playboy, v njej pa je sodelovalo 1.500 ljudi. Med tistimi, ki so se strastem predajali na delovnem mestu, je 44 odstotkov takih, ki so to počeli samo enkrat ali dvakrat, 15 odstotkov pa jih je priznalo, da so to počeli več kot desetkrat, poroča nemška tiskovna agencija Dpa.

Seks pripeljal do poroke

Dvaindvajset odstotkov sodelujočih v anketi je priznalo afero s sodelavcem oziroma sodelavko. Afera na delovnem mestu se je za okoli 30 odstotkov vprašanih končala s poroko ali resno zvezo. Osem odstotkov jih je zaradi nje izgubilo službo, 17 odstotkov pa jih je trpelo, ker so postali predmet ogovarjanja med sodelavci.

Seksali so s šefi

Petnajst odstotkov jih je seksalo z osebo, ki jim je bila nadrejena, 18 odstotkov pa s praktikanti oziroma praktikantkami. Štiriintrideset odstotkov se jih je v afero zapletlo s kolegom oziroma kolegico na enakem položaju. Med moškimi, starimi od 50 do 59 let, je imela spolne odnose na delovnem mestu kar tretjina vprašanih; v starosti med 18. in 29. letom je takih 16 odstotkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.