Slovenija
42 ogledov

Šef Kada v vladni palači

Predsednik uprave Kapitalske družbe (Kad) Uroš Rožič je okoli 11.30 vstopil v vl Žurnal24 main
Predsednik uprave Kapitalske družbe (Kad) Uroš Rožič je okoli 11.30 vstopil v vladno poslopje. Se na Kadu in Sodu obetajo menjave?

Kot je znano, je bil Kad ena od družb poleg Slovenske odškodninske družbe (Sod), za katero je minister za razvoj Mitja Gaspari v soboto napovedal menjave vodstva. Uroš Rožič ob vstopu v vladno poslopje ni želel izjaviti ničesar. Prav tako se nam ni oglasil na telefon.

Vlada spodmika direktorje
Kot smo že pisali na naši spletni strani, mandat vodstvoma Kada in Soda poteče prav ta mesec. Vendar eden od naših virov pravi, da to ni edini razlog za Gasparijevo sobotno napoved. Tudi v Sodu sicer pričakujejo menjavo vodstva, toda … "Če je bilo v podtonu slišati namig o slabem delu upravnega odbora (UO) Soda, potem menim, da minister Gaspari ni bil pravilno ali zadostno informiran, kaj je dosegel Sod v zadnjih štirih letih," se je na sobotno napoved o menjavi vodstev Soda in Kada odzval predsednik UO Soda Milan Podpečan. Več v naslednji povezavi .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.