Slovenija
1343 ogledov

Devetkilometrska kolona na primorski avtocesti

avtocesta
1/2
Žurnal24 main
Dela na primorski avtocesti: Med Uncem in Postojno, na viaduktu Ravbarkomanda proti Kopru nastaja daljši zastoj, približno devet kilometrov.

Pot se voznikom podaljša za več kot uro. Zaradi del promet poteka v smeri Kopra samo po enem prometnem pasu. Vozniki se lahko preusmerijo na regionalno cesto med Logatcem in Postojno.

Na tem odseku avtoceste bo promet od danes potekal le po polovici avtoceste, saj bo smerno vozišče proti Ljubljani na razdalji približno štirih kilometrov zaradi obnove zaprto.

Še vedno bo sicer promet urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje, so sporočili z Darsa.

Zaradi obnove je bil doslej promet urejen po dveh zoženih pasovih po obeh polovicah avtoceste, z izjemo Ravbarkomande.

avtocesta | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Promet je bil tam že sredi julija preusmerjen na sosednjo polovico viadukta in urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje. Prometna ureditev na območju Ravbarkomande se ne bo spreminjala.

Dvosmerni prometni tok na odseku med Uncem in Postojno, urejen na smernem vozišču avtoceste proti Kopru, bo sicer na razdalji približno štirih kilometrov medsebojno razmejen z začasnimi betonskimi varnostnimi ograjami.

Te so začeli postavljati v sredo zvečer, zaključili pa bodo predvidoma danes do sedme ure.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.