Avto
17 ogledov

Prihaja najbolj športni Q3

Audi RS Q3
1/20
Audi
Audi je za bližajoči se avtosalon v Pekingu najavil predstavitev športne RS različice svojega SUV-a Q3, ki je za zdaj še v konceptni obliki. RS Q3 ima lepe obete, da v prihodnosti zapelje tudi v serijsko proizvodnjo.

Koncept RS Q3 poganja 2,5-litrski petvaljni turbobencinski motor z močjo 265 kilovatov (360 KM), ki je kombiniran s sedemstopenjskim S tronic menjalnikom. To je dovolj, da od nič do sto kilometrov na uro pospeši v 5,2 sekunde, najvišja hitrost je 265 kilometrov na uro.

V paketu so tudi pogon na vsa štiri kolesa, RS odbijač z velikimi odprtinami za zrak, spojler, izdelan iz ogljikovih vlaken, razširjeni blatniki, zadnji strešni spojler, zadnji difuzor, pragovi, ohišje zunanjih ogledal iz ogljikovih vlaken, novo športno podvozje (avtomobil je za 25 milimetrov nižji od standardne različice), nova so 20-palčna platišča in tudi bolj atraktivna črno-modra notranjost, ki jo med drugim sestavljajo športni sedeži, športni volan z ravnim spodnjim delom, dodatki iz ogljikovih vlaken ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.