Slovenija
15 ogledov

Slovenci: bolj za novice kot erotiko

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Slovence na spletu še vedno najbolj zanimajo novice, sledita glasba in film, potovanja ter šport, medtem ko jih najmanj zanimajo poslovne zadeve in presenetljivo erotika.

Več kot tri četrtine Slovencev med 10. in 75. letom obišče splet z namenom, da izvejo, kaj se dogaja doma in po svetu, je pokazala raziskava MOSS, ki jo za Slovensko oglaševalsko zbornico izvaja družba Valicon.

Glede na to, da ta članek berete na naši spletni strani, ki se uvršča na prvo mesto med časopisnimi portali in na tretje med medijskimi ter je eden od treh kandidatov za viktorja za najbolj priljubljeno spletno stran, tudi vi spadate v to kategorijo slovenskih obiskovalcev spleta.

Nekaj manj obiskovalcev spleta zanimata glasba in film, ki pa seveda po zanimanju prednjačita pri mlajših med 10. in 14. letom starosti. Zdravje in lepota sta prav tako tematiki, ki budita zanimanje obiskovalcev spletnih portalov. Kozmetika, prehrana, zdravila in zdrav način življenja zanimajo tako najstnike kot starejše.

Da ta področja postajajo vse bolj zanimiva, opažamo tudi na našem portalu, saj sta v sekciji Zame med najbolj obiskanimi rubrikami ravno Moda&lepota in Zdravje, vse boljšo obiskanost pa beleži tudi naš novi kuharski portal jazkuham.si.

Še naprej pa očitno Slovenci resničnostne šove veliko raje spremljajo na televiziji kot na spletu, saj so se ti po zanimanju med slovenskimi obiskovalci spleta uvrstili na zadnje mesto.

Za najnovejše novice pokukajte na našo naslovno spletno stran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.