Slovenija
184 ogledov

Sovražni govor: volilci Jankovića "izdajalci"

Zoran Janković Anže Petkovšek
Milan Kučan je v mladosti bival pri družini Janković, gradnja srbskega pravoslavnega centra je nezaslišan projekt, volilci Zorana Jankovića pa narodni izdajalci. To svetovnemu spletu sporoča spletna stran Goriških panterjev.

"Kaj tako globoko veže Kučana in Jankovića? Odgovor je na dlani. Milan Kučan po neuradnih podatkih naj ne bi bil otrok staršev Kučan, pač pa posvojenec, ki ga je družina Kučan pripeljala s seboj, ko so se vrnili iz izseljeništva v Srbiji, kjer so štiri leta živeli v Gornjem Milanovcu pri družini Janković. Milana naj bi vzeli k sebi zaradi želje staršev Janković, da bi mu bilo v napredni Sloveniji življenje milejše," so na svoji strani v članku "Srba za mandatarja? NE HVALA!" zapisali Goriški panterji. Navajajo sicer še špekulacijo, da sta Kučan in Janković bratranca, kar pa jih "ne preseneča, saj sta si po videzu izredno podobna".

Spotaknili so se ob "nezaslišan projekt, ki ga izvaja Janković skupaj s srbsko sodrgo, to je gradnja srbskega pravoslavnega pastoralnega kompleksa v samem centru Lublane". "Takšen je Jankovićev urbanistični razvoj Lublane," so zapisali na strani.

Volilce označili za izdajalce

"Janković je v času vodenja Mercatorja ogromno investiral v Srbijo. Seveda te investicije niso bile nikoli v prid slovenskemu gospodarstvu, temveč le v škodo. Investicijam v Srbijo rečemo 'reka brez povratka', kar pomeni, da pod krinko investicij odteka v Srbijo ogromen slovenski kapital, brez kakršne koli koristi in v izgubo za Slovenijo," še pišejo na strani Goriški panterji.

Kot so še zapisali na strani, ne podpirajo nobenega od predlaganih kandidatov, saj se zavedajo, "da nihče od kandidatov nima moči, da bi se spoprijel z usidrano srbsko mafijsko strukturo v Sloveniji". Jankovićeve volilce so sicer "čiste vesti" označili za "izdajalce slovenskega naroda".

Komentarjev 39
  • privat 18:46 26.november 2011.

    to mirko.........

  • privat 18:45 26.november 2011.

    pusti črnuha na miru majmun....ta človek se trudi v neonacistični evropi!! Kaj pa res tebi pomeni barva kože ?? Nevarnost?? Dej se skolirej ..zdaj maš zadnje opozorilo!!

  • Senior 17:54 24.november 2011.

    To so storile dosedanje vlade, zato potrebujemo nove ljudi z novo vlado.