Slovenija
6377 ogledov

Takšno bo vreme danes in za vikend

Bleščavo sonce
1/2
Žurnal24 main
Naj vas vreme ne preseneti.

Popoldne bo pretežno jasno, le občasno tu in tam zmerno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh agencije za okolje.

Pozno popoldne predvsem v hribovitem svetu ni povsem izključena kakšna kratkotrajna ploha ali nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, ob morju 17, najvišje dnevne od 27 do 32 stopinj Celzija.

Jesen Vreme Slovenija Dolgoročna vremenska napoved za jesen

V petek in v soboto se bo nadaljevalo sončno in vroče vreme. Verjetnost popoldanskih neviht bo zelo majhna.

Nad večjim delom Evrope vztraja območje visokega zračnega tlaka. Vremenske motnje se zadržujejo nad severovzhodno Evropo in nad Britanskim otočjem. V višinah priteka k nam postopno toplejši in suh zrak.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar praufo
    praufo 20:18 23.avgust 2017.

    sonce in vroče, žge, žge, žge, sonca neomejeno in vročine neomejeno, jest sem že sit tega, želim si več oblakov ali celo dežja, pa ni ničesar od nikoder ... ampak eni še vedno pravijo da je vse to normalno ida ...prikaži veča je že blo, ... tistim naj toča raztbije streho in poplava zalije kevder, potem naj se pa javijo ... bedaki ... je pa res da folk preživi več kot 20ur v zaprtih prostorih, ostalih par pa v vozilih in za take ni problem ... pa še štacune so polne dobrot ... rajsko življenje