Slovenija
37 ogledov

To je video z največ ogledi na Facebooku

Candace Payne Candace Payne
Candace Payne, 37-letna mama iz Teksasa, je s svojim neposrednim video prenosom v živo na Facebooku podrla rekord.

Norčavost ob nošenju maske Chewbacce, lika iz filmov Vojna zvezd, je 37-letno Candace Payne, mamo dveh otrok iz Teksasa, izstrelila med internetne zvezde. Raynova je za BBC pojasnila, da je masko kupila povsem nepričakovano, ko je nakupovala za svoja otroka. Nadela si jo je kar na parkirišču trgovine in s svojim video prenosom v živo očarala in nasmejala svet. Do tega trenutka ima njen video, ki ga je objavila v četrtek, 19. maja, že kar 129,5 milijona ogledov, kar je tudi absolutni rekord na Facebooku.

Sama je nad odzivom presenečena in je na Faceboooku zapisala, da si nikoli ni predstavljala, da bodo "njene drobne radosti v življenju" prinesle več ogledov kot ima Mark Zuckerberg, ustanovitelj Facebooka, prijateljev: "Noro. Poiščite svoje preprosto veselje."

Z zadnjim rekordom so se ponašali na BuzzFeedu, kjer so v živo prenašali eksplozijo melone. Njihov video ima nekaj več kot 10,7 milijonov ogledov.

Komentarjev 2
  • primoz.g 02:08 23.maj 2016.

    ma nič posebnega če nisi merikanc, oni čitijo zadovoljstvo v malih rečeh, česar mi nismo sposobni že desetletja, jebiga we are a fubar nation if U undarstand.

  • marabunta 23:19 22.maj 2016.

    bolano....kaj je tu tako smešnega in posebnega