Slovenija
124 ogledov

"Upam, da mi bo policija zagotovila varnost"

Monika Malešič Anže Petkovšek
Predsedniška kandidatka Monika Malešič, ki je včeraj odstopila od kandidature, je za danes napovedala tiskovno konferenco na "temo korupcije in vložitve podpisov Valenčičeve“.

Monika Malešič, ki trdi, da so nekateri poslanci od nje v zameno za podpis zahtevali spolne usluge, napoveduje tiskovno konferenco, na kateri bo spregovorila o vzroku za odstop od kandidature na predsedniških volitvah in kazenski ovadbi zaradi trgovanja s podpisi podpore volilcev. Kot je zapisala na Facebooku, "bodo vsi po vrsti leteli s svojih stolčkov."

Martina Valenčič, ki je sicer danes že vložila kandidaturo, a pomanjkljivo, je za nas o obtožbah Malešičeve povedala: "Z njo se ne bom preveč ukvarjala. To je kot v vrtcu." Bolj zgovoren je bil Boris Valenčič, vodja njenega štaba. "Mi nimamo nobene slabe vesti. V 30 letih dela in zavzemanja za napredek Slovenije nisem nikogar podkupil, prav tako se nisem dal podkupiti. Ona ima neko fiksno idejo. Mi se z njo nimamo časa ukvarjati. Vse delamo regularno. Malešičeva za svoje trditve nima nobene osnove," pravi Valenčič in dodaja, da Malešičeve ne pozna in da je v ozadju zagotovo žensko ljubosumje. "Razočarani smo, da ženske pri nas ne podpirajo drugih žensk. Gre za ljubosumje. Ženske si želijo emancipacije in spoštovanja, končajo pa pri zdrahah in prostituciji."

Malešičeva pa je poleg napovedi svoje tiskovne konference na Facebooku zapisala, da živi v strahu: "V ušesih mi piska, slabo mi je, glava me boli, strah me je ... ampak ne dam se, ne bom dovolila, da se ljudje norčujejo iz slovenskega naroda ... UPAM, DA MI POLICIJA, KI JE ZATAJILA, ZAGOTOVI VSAJ VARNOST!!! Včeraj sem morala na vrat na nos spakirati otroke, včeraj so me kao varovali, danes pa kot da ne obstajam," piše na njeni strani.

Na Policijski upravi Ljubljana nam podatka, da so jo morali včeraj varovati, zaradi varovanja osebnih podatkov niso potrdili. So nam pa svetovali, naj se obrnemo na Malešičevo. To smo tudi storili, a nam je vodja njenega štaba rekel, da z njo zaradi različnih videnj na kandidature ne sodeluje več. Kako jo lahko prikličemo, pa nam ni izdal.

Komentarjev 5
  • mia 09:46 18.oktober 2012.

    če kandidiraš za predsednika države je jasno, da se medijsko izpostaviš. mislim, da ti država lahko nudi varnostnike ali policaje, a plačaj jih sama, če jih potrebuješ.

  • privat 20:06 17.oktober 2012.

    jaz pa bi se družil z njo..pa še glas ji dam..dobra mrha

  • mph 15:39 17.oktober 2012.

    Ma kdo tebe ogroža razen same sebe. Mislim .... kakšna patološka potreba po pozornosti.