Slovenija
9382 ogledov

V Ljubljani pozimi tudi ta ponudba

Drsališče v Ljubljani Solutia
V prestolnici od konca novembra do začetka januarja ta popestritev.

V središču prestolnice bodo 25. novembra odprli drsališče, ki se bo razprostiralo na več kot 2000 kvadratnih metrih. Ljubljančani in vsi ostali bodo tako v Ledeni fantaziji oz. drsališču na Kongresnem trgu lahko uživali vse do 7. januarja, so sporočili organizatorji.

Gre za športno-rekreativno-zabavni objekt, ki je namenjen vsem generacijam, družinam, šolam, tistim, ki znajo drsati in tistim, ki se bodo s tem šele spoznavali. Na sami lokaciji bo zagotovljena izposoja drsalk, druge opreme ter strokovna pomoč.

stanovanja Pozor! Slovenija Zoki vam bo za vsak kvadratni meter izstavil račun

Ob objektu bo na voljo tudi gostinska ponudba, ki bo usklajena z drugimi kulinaričnimi aktivnostmi v centru Ljubljane v tem času, prav tako zabavni program, ki bo v sodelovanju s partnerji potekal na in ob drsališču.

Projekt je zasnovalo podjetje z obsežnimi in dolgoletnimi izkušnjami na področju organizacije mednarodnih športnih in zabavnih dogodkov.

Drsališče v Ljubljani | Avtor: Solutia Solutia

Prvi vtisi o konceptu in obsegu projekta so dostopni na spletnih straneh ledenafantazija.si in facebook.com/ledenafantazija/, kjer bodo v kratkem objavljene vse podrobnosti od odpiralnega časa, programa in cenikov za posamezne skupine obiskovalcev.

Zemljevid Ljubljane Avto Kje lahko v Ljubljani še vedno parkiramo poceni ali zastonj?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice