Slovenija
63 ogledov

Veseli december v Marché®

Marche
1/6
Marche
Zadnji mesec v letu je poln priprav na praznične dni, iz stojnic zadiši po cimetu, kuhanem vinu, domačih piškotih in ostalih prazničnih jedeh. Veliko je obljub, planov za naslednje leto in lepih želja. V mesecu decembru je pestro tudi v restavracijah in bistrojih Marché®.

V začetku meseca je potekalo božično okraševanje v sodelovanju z lokalnimi vrtci v restavracijah Marché Lom I & II ter Marché Lukovica. Otroci so tudi letos pripravili unikatne, reciklirane in pisane okraske, ki krasijo božična drevesca. Celotno dogajanje pa je popestril tudi Picky, maskota, ki je razveselil otroke.

V Marché Lukovica pa so otroci pekli odlične božične piškote. Prekrasna božična drevesca si lahko ogledate tudi v živo na prej omenjenih lokacijah vse do začetka prihajajočega leta.

Tudi tokrat vas v restavracijah in bistrojih Marché čakajo mamljive ponudbe po ugodnih cenah. Na primer slasten domač rogljiček ob toplem napitku za samo 1,20 €. Ali kosilo Ponudba dneva, ki vključuje glavno mesno jed, prilogo in solato po vaši izbiri ter kos kruha za le 7,70 €.
V najnovejši restavraciji Marché Mövenpick pa kupon za 20 % popust na pregrešno dobro pizzo, ki jo režete s škarjami.        

V restavracijah so vam na voljo trgovine z izbranim darilnim programov, kjer lahko najdete veliko za obdarovanje vaših najdražjih. Skoraj vsak teden pripravijo nagradno igro na njihovi FB strani in tako razdelijo srečnim nagrajencem nekaj lepih daril iz njihovih trgovin.

Novo v njihovi ponudbi so tudi darilni seti kolekcije MySpirit by Rebeka (od Rebeke Dremelj), katerega bi bila vesela prav vsaka ženska. Darilni seti MySpirit by Rebeka so samo v tem mesecu na voljo po 10 % nižji ceni.

Podjetje Marché med letom pomaga društvom in klubom v regiji, kjer deluje. Tokrat so poskrbeli, da prostovoljci humanitarnega projekta »Božiček za en dan« niso bili lačni, pripravili so jim sveže sendviče in piškote. Med zaposlenimi so organizirali dobrodelno akcijo zbiranja rabljenih oblačil za Azilni dom v Logatcu, da bodo prazniki topli in veseli tudi za begunce.

Dragi bralci, Marché vam želi čarobne, pričakovanj in okusov polne praznike!