Slovenija
15 ogledov

Vogrin javno podvomil v Virantovo poštenje

ivan vogrin Anže Petkovšek
Poslanec DLGV Ivan Vogrin je v pismu prvaku stranke Gregorju Virantu med drugim izrazil svoje dvome v poštenje, moralnost in racionalnost Virantovih stališč.

Poslanec stranke Državljanska lista Gregorja Viranta (DLGV) Ivan Vogrin, ki ga je svet stranke pozval k odstopu zaradi dolgov njegovega družinskega podjetja, je medijem poslal pismo, ki ga je danes poslal tudi prvaku stranke Gregorju Virantu. Izrazil je dvome v poštenje, moralnost in racionalnost Virantovih stališč, med drugim mu očita tudi prejemanje nadomestila po preteku ministrskega mandata ter istočasno prejemanje plačila za opravljanje dodatnega dela.

Vogrin obljublja, da bo o svojem odstopu razmislil, ostalo pa "prepušča Virantu". Pismo in tudi članek iz časnika Večer, objavljen avgusta 2005, ki nam ju je poslal poslanec, v celoti objavljamo na tej povezavi.

Edini komentar Viranta na Vogrinovo pisanje je ugotovitev, da je bilo pismo napisano v afektu.

Komentarjev 11
  • privat 10:46 08.april 2012.

    vse je to samo igra dogovora prijatelji...cilj je vse pokrasti!!

  • Žurnalček 23:44 05.april 2012.

    Ne samo da je Virant prevarant, zdaj še skupaj z Pleškotom delata po programu , ki sta ga ukradla Vogrinu !!!!!!!! Vogrin , prestopi v nepovezanega poslanca , da se boš rešil bagre plagiatorsko korumpirane! Še bolje prestopi k PS ...prikaži več , da bomo videl dol pasti tole vlado čimprej !!

  • Žurnalček 23:35 05.april 2012.

    Vogrin je gospodarstvenik, kateremu se je podjetje znašlo v nelikvidnosti izključno zaradi dolgov njemu samemu. Niti slučajno ni prevarant ampak eden od neštetih , ki za svoje delo ni dobil plačila. OBJAVITE finančni položaj njegove firme , da vidimo kaj ...prikaži več kaj presega. Ali njegovi dolgovi ali njegovi do kupcev ali pa njegovi zahtevki proti neplačnikom. Šele ko se to da na mizo , se mu lahko lepi kar se mu pač, prej pa niti slučajno ne. Pustite ga pri miru in od banke bo dobil na račun poslanske plače posojilo s katerim bo lahko izpolnil pogodbe po sprejetih avansih ! Tisti prevarant Virant se naj pa raje v špegu pogleda !