Slovenija
4776 ogledov

Vozil brez vozniškega dovoljenja in napadel policista

Prometna Policija Saša Despot
Med postopkom sta policista uporabila prisilna sredstva, saj je moški napadel policista.

Policisti so v nedeljo zvečer v Mariboru obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Med postopkom sta policista uporabila prisilna sredstva, saj je moški v postopku napadel policista, da bi preprečil uradno dejanje, so danes sporočili s policijske uprave Maribor.

Zaradi kršitve cestno prometnih predpisov, vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja, bo zoper voznika podan obdolžilni predlog, zaradi storitve hujšega prekrška in predhodne kaznovanosti so vozniku zasegli tudi vozilo.

V zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi bo o ugotovitvah po vseh pridobljenih dokazih in zbranih obvestilih obveščeno pristojno Okrožno državno tožilstvo v Mariboru, ki usmerja predkazenski postopek.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 14:34 09.januar 2024.

    Upam, da je dobil kar je iskal . Pogrešam policijo na terenu predvsem v poznih popoldanskih urah v času popoldanskih nakupov . Ljudje so utrujeni po službi in niso dovolj pozorni na dogajanja okoli njih predvsem v nakupovalnih centrih in parkiriščih .