Slovenija
13236 ogledov

Vozniku kombija žal ni bilo več pomoči

Lom, cestna kamera PIC
Umrl je na mestu nesreče.

V prometni nesreči, ki se je popoldne zgodila na primorski avtocesti med Uncem in Lomom, je umrl voznik kombija, so sporočili iz PU Ljubljana. Po zadnjih podatkih je v obe smeri med Logatcem in Uncem zaprt prehitevalni pas, nastajajo zastoji. Zaradi reševanja je napovedana tudi popolna zapora v obe smeri, navaja prometnoinformacijski center.

Voznik kombija, ki je vozil v smeri Ljubljane, je trčil v odbojno ograjo. Kombi je nato odneslo na nasprotno vozišče avtoceste proti Primorski, kjer je obstalo. Voznik je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Zaradi ogleda kraja nesreče in odstranjevanja posledic je na tem delu močno oviran promet na avtocesti, prihaja do zastojev, so še navedli na PU Ljubljana.

Po podatkih prometnoinformacijskega centra za državne ceste zastoj nastaja proti Kopru, vozniki lahko imajo okoli polurno zamudo. Obvoz je možen med priključkoma po regionalni cesti.

Dokaz Avto Nikar z avtom ne zapeljite čez plastično vrečko Nesreča pri Karlovcu 3 mrtvi, 12 ranjenih Svet Novo o tragediji pri Karlovcu: "Po cesti so ležala telesa brez življenja"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Toma 18:16 07.januar 2024.

    Da obe ograji prebije že bogi kombi… A ja, tam so zato, da sekajo ude padlim motoristom!