Slovenija
12447 ogledov

Vreme: Arso izdal novo opozorilo

toča sobotainfo.com
V skladu z napovedjo so se po državi razbesnele nevihte, ponekod je padala toča.

Agencija za okolje je na spletni strani izdala novo opozorilo. "Danes popoldne in v prvem delu noči na torek bodo krajevno možne močne nevihte z dolgotrajnejšimi nalivi," opozarjajo na Arsu.

Nekatere dele države so že zajeli močni nalivi in toča. Podrobneje gibanje padavin spremljajte na tej povezavi.

Vreme: Radarska slika padavin Vreme Slovenija Radarska slika padavin

Močnejše nevihte so se že pojavljale v okolici Sežane, Divače, Rakeka, Postojne, Logatca in Metlike.

Napoved za jutri in nadaljevanje tedna

Zvečer in ponoči bo občasno deževalo, sprva bodo še nevihte. Jutri dopoldne bo dež povsod ponehal, od severa se bo postopno jasnilo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 23, na Primorskem do 26 stopinj.

V sredo bo pretežno jasno, burja na Primorskem bo oslabela. V četrtek bo sprva pretežno jasno, popoldne se bo od zahoda zmerno pooblačilo.

Od 6. do 11. septembra

Nad severno polovico Evrope se bo zadrževala višinska dolina hladnega zraka. Kako se bodo od nje cepila višinska jedra in koliko časa bodo vztrajala nad posameznim področjem, pa je še zelo negotovo, vremensko sliko pospremijo na Arsu.

Dodajajo, da bodo v petek in soboto padavine pri nas manj verjetne, kakšna manjša količina bo možna predvsem v severnih krajih. Nadaljnji potek pa je še zelo negotov. Kaže na spremenljivo vreme predvsem v nedeljo in ponedeljek. Od petka dalje bo spet nekoliko hladneje, popoldanske temperature bodo predvidoma okoli 20 stopinj.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • bpe50790 18:48 02.september 2019.

    To je najboljša zaposlitev, ki jo Google zdaj plačuje. Za delo sem zaslužil 27936 evrov 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in se vseeno hitro vrnil domov, od 7645 do 9264 evrov vsak teden. tukaj ...... >>> www.WebJob33.Com