Slovenija
22399 ogledov

Za praznike bodo zaprte vse Mercatorjeve trgovine

Mercator Saša Despot
V dogovoru s sindikati so določili praznike, ko bodo zaprte vse Mercatorjeve trgovine.

"V dogovoru s socialnimi partnerji je Mercatorjeva uprava odločila, da bodo na dan 1. novembra in 25. decembra 2017 ter 1. januarja 2018 vse Mercatorjeve trgovine v Sloveniji zaprte," so sporočili iz Mercatorja. Doslej so bile tudi na te praznike nekatere trgovine odprte, ni pa jih bilo veliko. 

"Verjamemo, da bodo tako kot Mercatorjevi zaposleni tudi kupci pozdravili to gesto, saj želi Mercator s tem poudariti pomen časa za družino in bližnje, ta pa je dragocen tudi trgovkam in trgovcem", je ob tem povedal predsednik Mercatorjeve uprave Tomislav Čizmić.

Dodali so, da potrošniki pričakujejo, da so trgovine odprte tudi ob nedeljah in praznikih in da se Mercator temu prilagaja, a se kot največji zaposlovalec v Sloveniji zaveda vedno večjega pomena časa, ki ga vsakdo želi nameniti svoji družini,

"Kupce spoštljivo vabimo, da si ogledajo urnik obratovanja svojih najbližjih Mercatorjevih trgovin ter pravočasno nakupijo vse potrebno za praznične dni," so še sporočili. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • ciril17 20:01 07.februar 2018.

    PA SAJ SO ITAK OB TEH DNEVIH BILE ZAPRTE, IZ KOGA SE DELAJO NORCA

  • Tejč 10:32 18.oktober 2017.

    Mercator zavaja na polno. Naslov se sliši kot balzam za ušesa a vsebina ni nič novega. To počnejo vsi trgovci in mercator v ničemer ne odstopa. Zurnal pa kot prvi nasede na takšno piar potezo.

  • Plavi-mil 09:33 18.oktober 2017.

    Zaradi mene so lahko zaprte trgovine vse nedelje in praznike, rajši otroke peljite na zrak, kot pa po trgovskih centrih.