Slovenija
138 ogledov

Zaletel se je v šefa sodišča

Ljubljana 25.11.10, DZ, Zaslisanje Jureta Jankovica, Jure Jankovic in njegov odv Žurnal24 main
Sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića se je z avtom zaletel v predsednika okrajnega sodišča.

Bojan Trampuš, predsednik Okrajnega sodišča v Krškem, je bil 13. maja ob pravilni vožnji udeležen v prometni nesreči, ki jo je povzročil Jure Janković, sin ljubljanskega župana,” je potrdila predsednica Okrožnega sodišča v Krškem Maja Baškovič. Trampuš je bil z devet let starim renault cliom, službenim vozilom okrajnega sodišča, na službeni poti na Brdo.

Predsednica s Trampuševimi morebitnimi poškodbami ni seznanjena, prav tako še ni znana višina povzročene škode na službenem vozilu. Po naših informacijah je precejšnja, saj je vozilo odpeljala vlečna služba.

Komentarjev 9
  • PIKO5 23:08 16.maj 2013.

    TI si sigrno iz Atarktike nje.Takoj mulca na dob v prevzgojo najmajn za 5let.

  • privat 18:47 16.maj 2013.

    nekje je padla zamera...in opomin??

  • Šemefuky 15:30 16.maj 2013.

    Če te na Cipru drkajo banke, pri nas vsi skupaj in se ti žena povalja s par tipi si verjetno v takem stresu, da nisi varen in zbran voznik. Ker oči čarapan to ve, bi moral Jurčku zagotoviti šoferja na ...prikaži več občinske stroške, (saj ima 170% podporo občanov), zaradi njegove varnosti in varnosti drugih udeležencev v prometu, tako pravi murija. Razen, če se ni hotel losati predsednika sodišča zaradi kakšnih zamer. Zato naj gredo vsi skupaj v 3PM.