Slovenija
1584 ogledov

Zaposlenemu in strankam grozila s pištolo, jih zvezala in okradla

pištola Profimedias
Dva moška sta oropala trgovino na območju Most, v kateri so bili v času ropa zaposleni in še tri osebe.

Policija je bila o ropu obveščena v soboto nekaj pred 20. uro. "Po do sedaj zbranih obvestilih sta neznana storilca ob koncu delovnega časa vstopila v prodajalno in od uslužbenca zahtevala denar," so sporočili s PU Ljubljana. Oba roparja sta imela v rokah pištolo. 

"Zaposlenega in še tri osebe, ki so se nahajali v trgovini, sta polegla na tla in jim zvezala roke. Odtujila sta jim osebne predmete in iz blagajne več bankovcev ter odšla s kraja," so še povedali policisti.

V dogodku ni bil nihče poškodovan.

"Oba osumljenca sta bila višje postave, oblečena v črna oblačila, na glavi sta imela maski z izrezom za oči ter nosila rokavice," so podali opis osumljencev. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil glede okoliščin kaznivega dejanja. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 5
  • LukaMB 16:46 10.marec 2024.

    Postali smo wild wild west, tako smo hoteli saj se družimo z nato-teroristi in ukro-fašisti politično, naš davkoplačevalski denar pa je že šel v pralnico imenovana Ukrajina. Tega bo čedalje več, to druženje namreč stane dosti denarja in ljudje enostavno ...prikaži več ne trpijo več tega.

  • Facja 13:45 10.marec 2024.

    Tule, ob takih člankih mi gre res na bruhanje. Kam smo prišli?! barabe je treba v ketne in nagnat na prisilno delo, kakšne človekove pravice in neki penologi...ne se zajebavat. Da te zbvežejo sredi trgovine!? Če so bili tujci takoj ...prikaži več v ketne in v kamnolom, pol pa izgon, če so domači, pa isto.

  • jakec1575 13:35 10.marec 2024.

    tam je policijska postaja zelo blizu. nabavte policajem hitre el. skiroje namesto vozil.