Slovenija
1499 ogledov

Zaradi podaljšanih praznikov kolone na cestah

Kolona na avtocesti zurnal24.si
Zaradi podaljšanih praznikov so na nekaterih cestah že zastoji.

Promet je po podatkih prometno-informacijskega centra povečan na primorski avtocesti proti Ljubljani - na posameznih odsekih je promet upočasnjen. Na štajerski avtocesti je promet povečan pred delovno zaporo med Šempetrom in Vranskim v obe smeri.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Starod, Jelšane, Slovenska vas, Obrežje in Gruškovje.

Zaprta cesta zaradi padanja kamenja

Cesta Tržič - Ljubelj je med Podljubeljem in predorom Ljubelj zaprta zaradi nevarnosti padanja kamenja in poškodovanega vozišča. Cesta bo zaprta predvidoma do sredine junija.

Delovne zapore so na naslednjih cestah: 

- Na štajerski avtocesti bo med Vranskim in Šentrupertom v obe smeri promet v delovni zapori predvidoma do nedelje potekal samo po enem voznem pasu.
- Vipavska hitra cesta bo med razcepom Nanos in priključkom Vipava proti Italiji zaprta do 6. 5., predvidoma do 5. ure zjutraj. Promet je preusmerjen na regionalno cesto Razdrto - Vipava, obvoz za tovorna vozila proti Italiji pa je preko Sežane in Fernetičev.
- Zaradi rušenja cestninske postaje bo predvidoma od ponedeljka, 6. 5., na primorski avtocesti zaprt priključek Kozina v obe smeri. Obvoz bo preko priključkov Kastelec in Divača.
- Predvidoma od 6. do 11. 5. bo na dolenjski avtocesti zaprt izvoz Drnovo/Krško iz smeri Ljubljane.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • optimist11 20:34 05.maj 2019.

    Čakalne dobe so bile izrecno zaradi delovišč na cestah. Nekega velikega obiska Hrvaške letos ni bilo - večina so bili lastniki apartmajev in pavšalisti.