Magazin
37 ogledov

Najpogostejši razlog za ločitev

Ločitev. Shutterstock
Če gre verjeti izsledkom nove raziskave, se poročeni pari najpogosteje prepirajo zaradi umazane posode.

Poleg nezvestobe in pomanjkanja ljubezni, je slabo opravljanje gospodinjskih del tretji najpogostejši razlog za ločitev. Raziskava, ki so jo opravili pri nemškem proizvajalcu sredstev za čiščenje, je podala zanimive izsledke.

Nemarnost je težava

Vsak tretji par, ki se je ločil, je za razlog navedel, partnerjevo nemarnost, poroča Daily Mail. Pari so se največkrat prepirali zaradi puščanja umazanih stvari po celi hiši. Poleg tega pa so se pogosto pričkajo zaradi umazane posode. Najbolj jih moti, da partner umazane posode ne pospravi v pomivalni stroj. V povprečju se pari zaradi umazanije prepirajo trikrat na teden.

Umazanija je vzrok za prepir

Se vam zdi ločitev zaradi umazane posode pretirana? Ta naj bi bila samo vzrok, da naj bi partnerji spoznali, da niso za skupaj. Kakor koli že, enakomerna razdelitev dela, pa če se ta na prvi pogled zdi, še tako neromantična, naj bi bila osnova za dolg in srečen zakon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.